Jarenlange ervaring in de muziek en opname techniek, ongedwongen sfeer, know-how, diverse sounds, prachtige ruimte met volledige backline, scherpe tarieven, op 15 minuten van de stad Groningen. Dit zijn slechts een aantal pluspunten van de Bassman studio te Eelde.

bassmanstudio2 bassmanstudio3 controlepaneel drumstel studio-1 studioBassman

Opnametechnicus en muzikant ( o.a. bas en pedalsteel ) Anne Doedens kan vrijwel elke sound neerzetten. De Bassman studio kenmerkt zich door de diverse opnamemogelijkheden. Van (zang) duo tot band, van zanger/zangeres tot pianist, alle soorten opnamen zijn mogelijk. De Bassman studio is gespecialiseerd in live recording. Wil je een opname/cd maken dan gaat dat altijd in overleg, maar bovenal in een ongedwongen sfeer. De Bassman studio kenmerkt zich door de ongekend sfeervolle opnameruimte met uitstekende akoestiek, de professionele aanpak en ontspannen sfeer. Wij gebruiken een combinatie van de modernste en vintage apparatuur en kunnen daarmee een breed scala aan sounds maken, zodat we jouw wensen realiseren. Jouw muziek is waar het om gaat!

studioBassman

Bij de Bassman studio staat de muzikant centraal. Kijk rond op de site voor meer informatie, maar neem vooral contact op voor informatie en vragen over onze scherpe tarieven ( 06 53 37 70 77 ) Kom vooral langs om vrijblijvend rond te  kijken. In de huiskamer van de studio kunnen we onder het genot van een kop koffie jouw project bespreken!

want to know more ?

_DSC1825 - kopie - kopie